ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Loading

Είτε διαθέτετε χαλιά μηχανής, είτε χειροποίητα, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η επεξεργασία του κάθε χαλιού περιλαμβάνει καθαρισμό με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, με ειδικά προϊόντα για εξόντωση μικροοργανισμών, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Έπειτα, διεξάγεται στέγνωμα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου τα χαλιά σας προστατεύονται από καιρικές συνθήκες και εξωτερικό περιβάλλον. Σημαντικό στάδιο για σωστό καθάρισμα είναι η απομάκρυνση χνουδιών, για την εξασφάλιση της ποιότητας του χαλιού και τη διατήρηση του υλικού του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στη συνέχεια, το στεγνό καθάρισμα με σύγχρονο υλικό εξοπλισμό σας εγγυάται την πλήρη επαναφορά του χαλιού σας στην αρχική του ποιότητα. Τελική κατεργασία αποτελεί η συσκευασία των χαλιών, ώστε να είναι έτοιμα για αποθήκευση, μεταφορά και στρώσιμο.

Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού σε βάθος εκτείνονται πέρα από τον καθαρισμό χαλιών αφού ανάγονται σε επίπεδο διαφύλαξης ενός βιώσιμου περιβάλλοντος διαβίωσης ή εργασίας. Έπειτα από μία κοπιαστική ημέρα στο χώρο εργασίας σας, σίγουρα θα αισθάνεστε την ανάγκη για χαλάρωση και ηρεμία σε ένα περιβάλλον που αποπνέει άνεση και ζεστασιά. Αφετηρία για ένα τέτοιο γεμάτο συναίσθημα είναι η αποτελεσματική φροντίδα των χαλιών σας.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι κάθε υλικό που χρησιμοποιείται επιλέγεται με σεβασμό προς το περιβάλλον και μετά από λεπτομερή αξιολόγηση του υλικού κάθε χαλιού!

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΩΝ?
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6983897554