Καθαρισμός Σαλονιού

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μία διαδικασία βαθύ καθαρισμού και αποστείρωσης σε επιφάνειες όπως το στρώμα κρεβατιού, το σαλόνι, χαλιά, μοκέτες, καρέκλες και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια δε μπορεί να καθαριστεί εις βάθος με τον απλό οικιακό καθαρισμό.

Προσφέρουμε 2 είδη Βιολογικού Καθαρισμού στο σαλόνι:

  • Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός

    Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός εξασφαλίζει άριστο επίπεδο υγιεινής. Απομακρύνει Ακάρεα, Βακτήρια, Μύκητες και Σκόνη!

    Τα καθαριστικά τα οποία χρησιμοποιούνται είναι Βιοδιασπώμενα, Οικολογικά, Απόλυτα Φιλικά σε ανθρώπους και κατοικίδια!

  • Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός

    Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός  γίνεται με την μέθοδο / τεχνολογοία Micro-Splitting(Μικροδιάσπαση)

    H νέα βραβευμένη τεχνολογία Micro-splitting (μικρο-διάσπαση), είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού, γιατί διασπά τα μόρια των ρύπων σε άτομα έως και 5.000.000 φορές, χωρίς χρήση τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα. H Micro-splitting δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνιους συσσωρευμένους ρύπους, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.Δεν επιτρέπει την υγρασία να περάσει στο εσωτερικό του σαλονιού ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται πλήρης απολύμανση του μικροβιακού φορτίου.

Μέσα σε λίγες ώρες οι επιφάνειες που έχουν καθαριστεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά!

Με τον βιολογικό καθαρισμό επιτυγχάνουμε την υγιεινή του χώρου σε βάθος, απομακρύνοντας από στρώματα και καναπέδες τα ακάρεα που είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για αλλεργίες.